
Urządzenia i Akcesoria
Croissants com recheio de frutos secos vegan
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
12 doses
Składniki
Massa
-
bebida de amêndoa s/ açúcar220 g
-
óleo vegetal40 g
-
açúcar60 g
-
fermento de padeiro fresco15 g
-
farinha450 g
-
sal1 pitada de
Recheio de frutos secos
-
tâmaras s/ caroço60 g
-
mistura de frutos secos (avelãs, nozes, caju, etc.)150 g
-
xarope de ácer20 g
-
aroma de baunilha½ c. chá de
Cobertura
-
açúcar80 g
-
manteiga vegan2 c. chá de
-
bebida de amêndoa s/ açúcar, mais q.b. p/ pincelar2 c. chá de
-
Farinha q.b. p/ polvilhar
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
296.6 kcal /
1240.8 kJ
Białko
5.8 g
Tłuszcz
6.8 g
Węglowodany
53.4 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Sód
50.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pastelaria vegan
12 Przepisów
Portugalia
Portugalia