
Urządzenia i Akcesoria
Espresso tonic
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 porcje
Składniki
-
200 g kostek lodu
-
50 - 60 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego (opcjonalnie)
-
500 - 600 g toniku
-
240 g espresso, zaparzonego ostudzonego
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
67.3 kcal /
281.5 kJ
Białko
0.3 g
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
16.5 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
20.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DOMOWE NAPOJE
11 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Grzane białe wino
20 min
Likier jabłkowo-cynamonowy
20 min
Poncz świąteczny z żurawiną
20 min
Grzane białe wino z żurawinami
30 min
Drink Ginger Sparkler
40 min
Jeżynowy gin z jałowcem
30 min
Cytrusowy koktajl z whisky
25 min
Syrop piernikowy
1 godz. 10 min
Grzane wino cytrusowe
25 min
Grzaniec z cydru
25 min
Koktajl z ginem, ogórkiem i miętą
10 min
Granita ogórkowa z ginem
45 min