Carpaccio de vieiras con aceite a la vainilla

Carpaccio de vieiras con aceite a la vainilla

4.0 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 raciones

Składniki

  • 2 cucharadas de bayas goji
  • 1 vaina de vainilla
  • 200 g de aceite de oliva virgen extra
    200 g de aceite de girasol
  • 8 vieiras limpias, sin coral (solo la parte blanca)
  • 1 cucharada de piel de naranja rallada
  • 2 - 3 pellizcos de sal en escamas
  • 1 bolsa de hojas baby de ensalada variada
  • ½ lima

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 194 kcal / 810 kJ
Białko 15.9 g
Tłuszcz 12.5 g
Węglowodany 4.5 g
Błonnik 0.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...