Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 210 g de agua
- 1 ½ cditas de levadura seca instantánea
- 10 g de azúcar
- 30 g de aceite de oliva
- 20 g de yogur natural sin azúcar
- ¾ cdita de sal
- 340 g de harina de trigo
Relleno
- 200 g de espinaca baby fresca, sin tallos
- 80 g de cebolla, en trozos
- 40 g de aceite
- 170 g de queso feta, en trozos
- ½ cdita de hojuelas de chile seco
- harina de trigo, para trabajar
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanadas
- Kalorie
- 587 kJ / 140 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 233 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de cebada perla y hongos
50min
Pato navideño en salsa de ponche
2 Std. 10 Min
Pizza bianca de invierno estilo Chicago
Nessuna valutazione
Kimbap vegetariano
1h 30min
Ma'amoul con relleno de dátiles, pistaches y nueces
2h
Pan etíope (Injera)
48u. 25min
Pan con huevos y tomates secos.
1h 30min
Briouats de almendra con miel y ajonjolí
2h
Chilacayotes rellenos con pipián
1h 25min
Papa rellena de chorizo vegetariano
1 Std. 15 Min
Cous cous con salmón y verduras
40min
Yaki udon al estilo japonés
30min