Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 450 g de harina de trigo
- 10 g de levadura seca instantánea
- 30 g de aceite de oliva
- 50 g de yogur natural
- 260 g de agua, tibia
- 1 pizca sal marina
- harina de trigo, para espolvorear
Relleno
- 200 g de acelgas
- 100 g de cebolla, en cuartos
- 15 g de aceite de oliva
- 1 cditas paprika, dulce
- 120 g de queso feta, desmoronado
Armado
- harina de trigo, para espolvorear
- aceite de oliva, para freír
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1778 kJ / 425 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 64 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hamburguesa de quinoa roja
40min
Falafel
1h 30min
Estofado Africano occidental de maní
50min
Gozleme
1h 20min
Tarta de mamey y chocolate con crema pastelera
46min
Ruibarbo al vapor (300-450 g) en cestillo
Brak ocen
Kreplaj
55min
Falafel
55min
Entomatadas de tempeh
1h 5min
Falafel de zanahoria
30min
Gözleme de cordero con espinacas, berenjena y feta
2h
Panecillos suaves de yogur y fruta
1h 50 min.