Urządzenia i Akcesoria
Cozer escalopes de peru
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
3 unidades
Składniki
-
500 g caldo de aves líquidoágua500 g
-
escalopes de peru (600 g aprox.)3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 unidade
Sód
380.3 mg
Białko
23 g
Kalorie
465.3 kJ /
111.2 kcal
Tłuszcz
1.7 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Básicos para cozer
10 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Cozer 6 peitos de frango
35 min
Cozer 3 peitos de frango
30 min
Cozer 1100 g de almôndegas
40 min
Cozer 500 g de almôndegas
35 min
Cozer 5-6 filetes de peixe
25 min
Cozer 2-3 filetes de peixe
25 min
Cozer 500-800 g de pera em metades
35 min
Cozer 200-400 g de maçã
35 min
Cozer 700-1000 g de batata ou batata-doce
55 min
Cozer 200-600 g de batata ou batata-doce
40 min
Cozer 300 g de couve
20 min
Cozer 200-500 g de cenoura
35 min