Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
500
g água
lub 500 g caldo de aves líquido - 3 escalopes de peru (600 g aprox.)
- Wartości odżywcze
- na 1 unidade
- Kalorie
- 465.3 kJ / 111.2 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 1.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.5 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 380.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cozer 3 peitos de frango
30 min
Cozer 550-800 g de cenoura
40 min
Cozer 500 g de lombinho de porco
30 min
Cozer 250 g de brócolos
20 min
Cozer 200-600 g de batata ou batata-doce
40 min
Cozer 500-800 g de talo de aipo
Brak ocen
Cozer 200-300 g de cogumelos Paris em quartos
Brak ocen
Cozer 600-800 g de curgete
35 min
Penne com carne picada
45 min
Bolonhesa de carne
50 min
Cozer 6 salsichas Frankfurt
20 min
Cozer 200-500 g de cenoura
35 min