![Pizza con arúgula y tomate seco Pizza con arúgula y tomate seco](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A5AF0E8B-8986-4FA4-A15B-A57DBB9EA303/Derivates/F37D35CC-CE6E-4D71-A9A8-5B506B2976B7.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 120 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de azúcar
- 10 g de levadura prensada fresca
- 230 g de harina
Salsa
- 1 jitomate, maduro
- 10 g de aceite de oliva
- 1 pizca de sal
- 1 pizca de orégano seco
Cubierta
- 200 g de mozzarella fresco, rebanado
- 100 g de jitomate deshidratado en aceite, escurrido, en mitades
- 30 g de aceitunas negras deshuesadas
- 20 g de arúgula
- 50 g de queso parmesano, en rebanadas
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2167 kJ / 516 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 59 g
- Tłuszcz
- 20 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Yakimeshi vegetariano
35min
Volcán de chocolate
20min
Donas de sushi
2h
Aguachile de jícama
15min
Hamburguesa trufada
40min
Keppe de quinoa
1h
Salmón balsámico y fideos de calabacita
25min
Tarta mediterránea de higos
1h 30min
Pizza diavola
2h 15min
Pizza de Nápoles
1h
Roles de canela con glaseado
2h 30min
Pizza Campesina
2h 10min