Trucha al vapor con puré de brócoli
TM6 TM5

Trucha al vapor con puré de brócoli

4.7 (6 ocen)

Składniki

  • 60 g de aceite de oliva
  • 2 - 3 dientes de ajo, pelados
  • 1 - 2 filetes de anchoa en aceite (opcjonalnie)
  • 250 g de floretes de brócoli, frescos o congelados
  • 4 filetes de trucha, sin piel, (aprox. 150 g cada uno), salpimentados
  • 250 g de agua
  • 30 g de crema ácida
  • 2 pizcas de sal, o al gusto
  • 2 pizcas de pimienta negra molida, o al gusto

Wartości odżywcze
na 1 porción
Kalorie
1414 kJ / 337 kcal
Białko
34 g
Węglowodany
3 g
Tłuszcz
22 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Błonnik
2 g
Sód
835 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy