Cordero mediterraneo en cocción lenta TM6

Cordero mediterraneo en cocción lenta TM6

4.8 19 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 45 min
4 porciones

Składniki

  • 60 g de dientes de ajo pelados
  • 5 - 10 g de romero fresco solamente las hojas
  • 70 g de aceite de oliva
  • 800 g de pierna de cordero, sin hueso en una sola pieza
  • 1 cdita de sal fina o al gusto
  • ½ cdita de pimienta negra recién molida o al gusto
  • 20 de aceite de oliva
  • 200 g de cebolla en gajos
  • 1 ½ - 2 cdita de concentrado de caldo de res
    1 ½ - 2 cubo de caldo de carne
  • 1 cdita de paprika (opcjonalnie)
  • 850 - 950 g agua
  • 500 g de papas cambray

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 1106 mg
Białko 40 g
Kalorie 3393 kJ / 810 kcal
Tłuszcz 59 g
Błonnik 3.7 g
Tłuszcz nasycony 19 g
Węglowodany 27 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...