Mezcla de verduras sofritas para sopa o estofado TM6

Mezcla de verduras sofritas para sopa o estofado TM6

4.2 9 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
1 porción

Składniki

  • 20 g de aceite vegetal
    20 g de aceite de oliva
  • 170 g de cebolla blanca en gajos
    170 g de cebolla morada, en gajos
  • 130 - 150 g de zanahoria en rebanadas (1-2 cm)
  • 70 - 90 g de apio en rebanadas (0.5-1 cm)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 171 mg
Białko 4 g
Kalorie 1213 kJ / 290 kcal
Tłuszcz 20 g
Błonnik 9.6 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 16 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...