Verduras salteadas con curry y arroz pilaf

4.0 1 ocena
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 porciones

Składniki

  • 65 g de aceite de oliva
  • 200 g de zanahoria cortado en bastones (5 cm x 1 cm)
  • 150 g de chícharo en vaina tierno
    150 g de ejote congelado
  • 120 g de edamames congelados
  • 200 g de pimiento rojo cortado en tiras (1 cm)
  • 2 cdita de curry en polvo
  • 80 g de cebolla en cuartos
  • 4 dientes de ajo
  • 300 g de poro cortado en rodajas (5 mm)
  • 30 g de salsa de soya
  • 3 pizcas de sal
  • 2 pizcas de pimienta negra molida
  • 400 g agua
  • 200 g arroz blanco de grano corto

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 porciones

Sód 2188.8 mg
Białko 37.2 g
Kalorie 8374.7 kJ / 2001.6 kcal
Tłuszcz 84.1 g
Błonnik 29.9 g
Tłuszcz nasycony 11.7 g
Węglowodany 278 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...