![Filetes de merlusa con ensalada de arúgula y betabel Al vacío TM6 Filetes de merlusa con ensalada de arúgula y betabel Al vacío TM6](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B81DF4A5-3C45-42E8-9E96-1AFEC89CBD0C/Derivates/415ef6f9-3dd9-4fa9-aeb9-f47832b87a71.jpg)
Wersje kompatybilne
Filetes de merlusa con ensalada de arúgula y betabel Al vacío TM6
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 - 250 g de betabeles, en rebanadas (2 mm)
- 40 g de jugo de naranja, recién exprimido
-
10
g de vinagre de sidra
lub 10 g de vinagre de vino blanco - 30 g de aceite de oliva
- ¾ cdita de sal, o al gusto
-
4
filetes de merluza, con o sin piel, sin espinas, 3 cm de grosor (aprox. 100 g c/u) (ver tip)
lub 4 filete de rape deshuesado y sin piel, sin espinas, 3 cm de grosor (aprox. 100 g c/u) - ¼ cdita de pimienta molida, o al gusto
- 1 cda de hoja de tomillo fresco
- 1850 g agua, plus extra to submerge bags
- 1850 g de agua
-
30
g de jugo de limón recién exprimido
lub 30 g de vinagre blanco - 100 g de arúgula
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1665 kJ / 397 kcal
- Białko
- 38 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Puchero
1h 40min
Puré de papa
50 min
Crema de calabacita, cilantro y chile
40 min
Natilla TM6
15 min
Mermelada de cebolla y tocino
40 min
Spaghetti con almejas y vino blanco
1 Std. 30 Min
Mantequilla de romero y tomillo
20 Min
Ejotes con tomillo Al vacío TM6
1h 10min
Fideos con chorizo
30 min
Cowboy con mantequilla compuesta y puré de papa rústico
50 min
Huevos tibios
30 min
Betabeles con alioli de cilantro
55min