Filetes de merlusa con ensalada de arúgula y betabel Al vacío TM6

Filetes de merlusa con ensalada de arúgula y betabel Al vacío TM6

1.0 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
2 porciones

Składniki

  • 200 - 250 g de betabeles en rebanadas (2 mm)
  • 40 g de jugo de naranja, recién exprimido
  • 10 g de vinagre de sidra
    10 g de vinagre de vino blanco
  • 30 g de aceite de oliva
  • ¾ cdita de sal o al gusto
  • 4 filetes de merluza, con o sin piel sin espinas, 3 cm de grosor (aprox. 100 g c/u) (ver tip)
    4 filete de rape deshuesado y sin piel, sin espinas, 3 cm de grosor (aprox. 100 g c/u)
  • ¼ cdita de pimienta molida o al gusto
  • 1 cda de hoja de tomillo fresco
  • 1850 g agua plus extra to submerge bags
  • 1850 g de agua
  • 30 g de jugo de limón recién exprimido
    30 g de vinagre blanco
  • 100 g de arúgula

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Białko 38 g
Kalorie 1665 kJ / 397 kcal
Tłuszcz 22 g
Błonnik 4 g
Węglowodany 13 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...