Urządzenia i Akcesoria
Egg-free mayonnaise
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
450 g
Składniki
-
300 g olive oilsunflower oil300 g
-
milk150 g
-
garlic clove (opcjonalnie)1
-
salt adjust to taste½ tsp
-
1 tsp vinegarlemon juice (opcjonalnie)1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 450 g
Sód
1238.8 mg
Białko
5.1 g
Kalorie
11493.9 kJ /
2747.1 kcal
Tłuszcz
305.1 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
42.2 g
Węglowodany
7.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
The Basic Cookbook
174 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Chickpea soup with spinach
40 min
Pumpkin soup
35 min
Pizza dough
1 godz.
Vanilla ice cream
12 godz.
Crème caramel (flan)
3 godz.
Chopped vegetable salad
10 min
Apple tart
1 godz.
Trout with hollandaise sauce
50 min
Apple cake
1 godz.
Berry mousse
4 godz. 50 min