Urządzenia i Akcesoria
Trout with hollandaise sauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
2 portions
Składniki
-
water750 g
-
potatoes cut in pieces (3-4 cm)350 g
-
salt1 ½ tsp
-
vegetables (e.g. asparagus, cauliflower, in florets, carrots), cut in pieces350 g
-
ground black pepper adjust to taste¼ tsp
-
whole fresh trout, gutted descaled (approx. 220 g each)2
-
lemons (including lemon for serving)2
Hollandaise sauce
-
butter, unsalted cut in pieces100 g
-
egg yolks4
-
white wine50 g
-
freshly squeezed lemon juice10 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper adjust to taste¼ tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
44 g
Kalorie
3694 kJ /
882 kcal
Tłuszcz
59 g
Błonnik
7.1 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy mushroom soup
20 min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 godz.
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Baked spinach and eggs
40 min
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
35 min
Mustard-dill sauce
2 godz. 15 min
Pasta salad with trout and vegetables
45 min
Potato cakes
45 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Black-eyed Bean Stew with Baby Squid
5 godz. 15 min