Urządzenia i Akcesoria
Trout with hollandaise sauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
2 portions
Składniki
-
water750 g
-
potatoes cut in pieces (3-4 cm)350 g
-
salt1 ½ tsp
-
vegetables (e.g. asparagus, cauliflower, in florets, carrots), cut in pieces350 g
-
ground black pepper adjust to taste¼ tsp
-
whole fresh trout, gutted descaled (approx. 220 g each)2
-
lemons (including lemon for serving)2
Hollandaise sauce
-
butter, unsalted cut in pieces100 g
-
egg yolks4
-
white wine50 g
-
freshly squeezed lemon juice10 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper adjust to taste¼ tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
44 g
Kalorie
3694 kJ /
882 kcal
Tłuszcz
59 g
Błonnik
7.1 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Individual Pineapple Cheesecakes
3 godz. 50 min
Vegetable-potato-meat purée
35 min
Egg-free mayonnaise
10 min
Asparagus cream soup
30 min
Nordic Chicken and Asparagus Tartlets
1 godz. 35 min
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
30 min
Creamy mushroom soup
20 min
Baked spinach and eggs
40 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Steamed Eggs Sunny Side Up
15 min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 min