Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g água
- 300 g couve cortada em juliana (1-2 cm aprox.)
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 104.6 kJ / 25 kcal
- Białko
- 1.3 g
- Węglowodany
- 5.8 g
- Tłuszcz
- 0.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 24.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cozer 700-1000 g de batata ou batata-doce
55min
Cozer 300 g de couve-flor
25 Min
Cozer 550-800 g de cenoura
40 Min
Cozer 250 g de brócolos
20 Min
Cozer 400-800 g de feijão-verde
40 Min
Cozer 400-900 g de couve-flor
35 Min
Cozer 200-600 g de batata ou batata-doce
40 Min
Cozer 500-800 g de alho-francês
35 Min
Cozer 700-1200 g de batata-nova
50 Min
Cozer 200-300 g de feijão-verde
35 Min
Cozer 400-800 g de couve
30 Min
Cozer 400-800 g de brócolos
35 Min