Urządzenia i Akcesoria
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 kop
Składniki
-
rode paprika, geroosterd, ingemaakt100 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
sinaasappelsap vers geperst20 g
-
water10 g
-
tabasco (opcjonalnie)2 scheutjes
-
boter130 g
-
paprikapoeder1 tl
-
eierdooiers4
-
zout½ - 1 tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 kop
Sód
1616 mg
Białko
25 g
Kalorie
6954 kJ /
1659 kcal
Tłuszcz
173 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
82 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kokosmelk en cacao pudding (zuivelvrij)
15 min
Vegan feta in olie met kruiden
Brak ocen
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Brak ocen
Bearnaisesaus
15 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Hollandaisesaus
15 min
Flan van asperges met zeetong
Brak ocen
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30 min
Quinoapuddings met frambozensaus
Brak ocen
Hollandaisesaus
15 min
Zeevruchtenstoofpot
1 godz. 5 min
Bechamelsaus
15 min