Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de gambas frescas enteras sin pelar
- 500 g de pulpa de sandía en 12 discos (Ø 7-8 cm, 5 mm de grosor)
- 80 g de pepino en 32 rodajas de 2 mm
- 30 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo
- 20 g de zumo de lima
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 690 kJ / 165 kcal
- Białko
- 12.5 g
- Węglowodany
- 8.8 g
- Tłuszcz
- 8.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 93 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ensalada verde con melón, aguacate y cigalas
20 min
Ensalada de pomelo, espárragos y calabacín
20 min
Confit de pato con cebolla caramelizada y canelón de foie (Al vacío)
1 godz. 45 min
Milhojas de bacalao ahumado y gelatina de tomate
6h 20min
Bittertonic
10min
Gazpacho de albaricoques
1h 15min
Sopa fría cocktail
2u. 5min
Ensalada con helado de queso roquefort y vinagreta de nueces
6h 15min
Ensalada de espinacas, pollo y melón
35 min
Ensalada de espinacas, pollo y melón
35 min
Berberechos y almejas al limón con ensalada de rúcula
1h
Tosta de guacamole con anchoas
10min