Milhojas de sandía con gambas y lima

Milhojas de sandía con gambas y lima

4.3 7 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones

Składniki

  • 400 g de gambas frescas enteras sin pelar
  • 500 g de sandía cortada en 12 discos (Ø 7-8 cm, 5 mm de grosor)
  • 80 g de pepino en 32 rodajas de 2 mm
  • 30 g de aceite de oliva
  • 1 diente de ajo
  • 20 g de zumo de lima
  • 1 - 2 pellizcos de sal
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 93 mg
Białko 12.5 g
Kalorie 690 kJ / 165 kcal
Tłuszcz 8.5 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Węglowodany 8.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...