Cheesecake de chocolate blanco

Cheesecake de chocolate blanco

4.9 31 ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 16 godz.
12 porciones

Składniki

Bizcocho de chocolate
  • 150 g de harina de trigo
  • 40 g de azúcar
  • 30 g de cocoa en polvo
  • 1 pizca de sal fina
  • 90 g mantequilla sin sal en cubos
  • 1 huevo mediano
  • harina de trigo para espolvorear
Base del cheesecake
  • 50 g de mantequilla sin sal en cubos de 1 cm
Coulis de frambuesas
  • 125 g de frambuesas
  • 50 g de azúcar
  • 1 cdita de agua (opcjonalnie)
Relleno para el cheesecake
  • 380 g de chocolate blanco en trozos
  • 90 g de crema para batir (30-40% grasa)
  • 500 g de queso crema
  • 150 g de azúcar refinada
  • 4 huevos medianos
  • ¼ cdita de sal marina
  • 1 cdita de extracto de vainilla natural

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porción

Białko 9 g
Kalorie 2464 kJ / 589 kcal
Tłuszcz 40 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 53 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...