Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g de mantequilla, a temperatura ambiente en trozos
- 120 g de leche entera
- 120 g de azúcar glass
- 20 g de cocoa en polvo
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 13648 kJ / 3265 kcal
- Białko
- 7.28 g
- Węglowodany
- 142 g
- Tłuszcz
- 296 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Red Velvet
1h 20 min
Galletas de Pascua
50min
Tronco navideño
1h
Cake pops
2h 15 min
Fondant
15min
Crema de mantequilla
35min
Buñuelos de viento
1h
Pastel de merengue y mousse de chocolate
2 godz. 30 min
Pastel de chocolate con profiteroles
4h 30 min
Nido de chocolate con huevos de Pascua
Brak ocen
Pastel imposible al vapor
2 godz. 40 min
Cobertura de mousse de chocolate
10 min