![Tostas de sobrasada vegana Tostas de sobrasada vegana](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ed30c04dcedf5dfe9c5a6453958b03fb/Derivates/1bd10d504c4d35853aa9e338679c855896899d0b.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
80
g de anacardos crudos
lub 80 g de almendra cruda sin piel - ½ diente de ajo
- 100 g de pimientos rojos asados en conserva
- 30 g de aceite de oliva
- 2 cucharadas de pimentón dulce
- 1 cucharadita de sal
- 120 g de tomates secos en aceite
- 10 - 12 rebanadas de pan tostado
- Wartości odżywcze
- na 300 g
- Kalorie
- 8119 kJ / 1940 kcal
- Białko
- 68.6 g
- Węglowodany
- 260.3 g
- Tłuszcz
- 80.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 13.7 g
- Błonnik
- 36.9 g
- Sód
- 4266.1 mg
Alternatywne przepisy
Tahini - Oriente Próximo
20 Min
Paté de alcachofas y tomate seco
5min
Dip de queso vegano de anacardos
5min
Samosas de morcilla de berenjena
1 godz. 15 min
Pakora de berenjena con salsa de yogur
1 Std.
Crema de avellanas, chocolate negro y dátiles
5min
Fingers de calabacín y berenjena con salsa ranchera vegana
45 min
Dip de queso vegano
40 min
Brandada de judías blancas
10 min
Callos veganos (setas con garbanzos)
30 Min
Salsa boloñesa de soja
40 min
Almendras fritas
15min