Risotto de setas al cava

Risotto de setas al cava

4.2 30 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 raciones

Składniki

  • 150 g de cebolla en trozos
  • 1 diente de ajo
  • 30 g de aceite de oliva
  • 100 g de beicon en tiras
  • 250 g de setas frescas en láminas o tiras
  • 1 pastilla de caldo de carne desmenuzada
  • 300 g de cava
  • 500 g de agua
  • 300 g de arroz de grano redondo
  • 30 g de mantequilla
  • 50 g de queso parmesano rallado

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 952.7 mg
Białko 15.6 g
Kalorie 2673 kJ / 639 kcal
Tłuszcz 27.4 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 10.5 g
Węglowodany 68.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...