Trucha al vapor con crema de brócoli

Trucha al vapor con crema de brócoli

4.4 37 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 raciones

Składniki

  • 60 g de aceite de oliva
  • 2 - 3 dientes de ajo
  • 1 - 2 filetes de anchoa en aceite (opcjonalnie)
  • 250 g ramilletes de brócoli
  • 4 filetes de trucha con piel de aprox. 150 g cada uno, salpimentados
  • 250 g de agua
  • 30 g de nata agria
  • 2 pellizcos de sal
  • 2 pellizcos de pimienta negra molida

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 834.5 mg
Białko 33.5 g
Kalorie 1414 kJ / 337 kcal
Tłuszcz 21.8 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 3.8 g
Węglowodany 2.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...