Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 克 雞胸肉, 切丁
- 10 克 醬油
- 5 克 糖
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- ½ 茶匙 鹽
- 10 克 米酒
- 30 克 松子
- 60 克 洋蔥, 切塊
- 60 克 紅蘿蔔, 切塊
- 10 克 蒜頭
- 10 克 油
- ¼ 茶匙 乾燥巴西利
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1142 kJ / 272 kcal
- Białko
- 36.152 g
- Węglowodany
- 8.188 g
- Tłuszcz
- 10.773 g
- Błonnik
- 1.112 g