洋蔥松子雞

洋蔥松子雞

4.0 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 人份

Składniki

  • 雞胸肉 切丁
    600 克
  • 醬油
    10 克
  • 5 克
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 米酒
    10 克
  • 松子
    30 克
  • 洋蔥 切塊
    60 克
  • 紅蘿蔔 切塊
    60 克
  • 蒜頭
    10 克
  • 10 克
  • 乾燥巴西利
    ¼ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 272 kcal / 1142 kJ
Białko 36.152 g
Tłuszcz 10.773 g
Węglowodany 8.188 g
Błonnik 1.112 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...