
Urządzenia i Akcesoria
洋蔥松子雞
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 人份
Składniki
-
雞胸肉 切丁600 克
-
醬油10 克
-
糖5 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
米酒10 克
-
松子30 克
-
洋蔥 切塊60 克
-
紅蘿蔔 切塊60 克
-
蒜頭10 克
-
油10 克
-
乾燥巴西利¼ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
272 kcal /
1142 kJ
Białko
36.152 g
Tłuszcz
10.773 g
Węglowodany
8.188 g
Błonnik
1.112 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

台灣四季家常菜
71 Przepisów
Tajwan
Tajwan