Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 大匙 油
- 2 大匙 花椒粒
- 2 茶匙 花椒油
- 20 克 薑 ,切片
- 40 克 蔥 ,切段
- 5 粒 八角
- 10 粒 蒜頭 ,切片
- 5 枝 小辣椒 ,切段
- 150 克 辣豆瓣醬
- 1 大匙 醬油
- ½ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 糖
- 10 克 乾辣椒
- 2000 克 高湯 (大骨高湯)
- Wartości odżywcze
- na 6 人份
- Kalorie
- 6490 kJ / 1556 kcal
- Białko
- 100 g
- Węglowodany
- 191 g
- Tłuszcz
- 53 g
- Błonnik
- 29 g