
Urządzenia i Akcesoria
麻辣鍋湯底
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
6 人份
Składniki
-
油2 大匙
-
花椒粒2 大匙
-
花椒油2 茶匙
-
薑 ,切片20 克
-
蔥 ,切段40 克
-
八角5 粒
-
蒜頭 ,切片10 粒
-
小辣椒 ,切段5 枝
-
辣豆瓣醬150 克
-
醬油1 大匙
-
鹽½ 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
乾辣椒10 克
-
高湯 (大骨高湯)2000 克
Wartości odżywcze na 6 人份
Kalorie
1556 kcal /
6490 kJ
Białko
100 g
Tłuszcz
53 g
Węglowodany
191 g
Błonnik
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

火鍋TIY
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan

非辣不可
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan