雪菜肉絲麵

雪菜肉絲麵

4.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 人份

Składniki

  • 雪菜 切小段,梗葉分開
    300 克
    300 克 芥藍菜, 切小段,梗葉分開
  • 新鮮紅辣椒 切段
    5 克
  • 蒜頭
    10 克
  • 5 克
  • 香油
    1 大匙
  • 豬肉絲
    200 克
  • 高湯 (雞高湯或大骨高湯)
    500 克
  • 500 克
  • 醬油
    1 大匙
  • 雞蛋麵 (乾的)
    150 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 418 kcal / 1749 kJ
Białko 19.1 g
Tłuszcz 20.4 g
Węglowodany 40.1 g
Błonnik 2.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...