
Urządzenia i Akcesoria
雪菜肉絲麵
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 人份
Składniki
-
雪菜 切小段,梗葉分開300 克
-
新鮮紅辣椒 切段5 克
-
蒜頭10 克
-
薑5 克
-
香油1 大匙
-
豬肉絲200 克
-
高湯 (雞高湯或大骨高湯)500 克
-
水500 克
-
醬油1 大匙
-
雞蛋麵 (乾的)150 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
418 kcal /
1749 kJ
Białko
19.1 g
Tłuszcz
20.4 g
Węglowodany
40.1 g
Błonnik
2.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

台灣四季好味道
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan