Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 油
- 40 克 紅蘿蔔 ,去皮,切絲
- 4 顆 蛋
- 2 茶匙 醬油
- 35 克 高湯
- 500 克 水 (蒸煮用)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 469 kJ / 112.2 kcal
- Białko
- 8.2 g
- Węglowodany
- 2.9 g
- Tłuszcz
- 7.8 g
- Błonnik
- 0.2 g