紅蘿蔔蒸蛋
TM5 TM6

紅蘿蔔蒸蛋

3.0 (3 oceny)

Składniki

  • 10 克 油
  • 40 克 紅蘿蔔 ,去皮,切絲
  • 4 顆 蛋
  • 2 茶匙 醬油
  • 35 克 高湯
  • 500 克 水 (蒸煮用)

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
469 kJ / 112.2 kcal
Białko
8.2 g
Węglowodany
2.9 g
Tłuszcz
7.8 g
Błonnik
0.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy