紅蘿蔔蒸蛋

紅蘿蔔蒸蛋

3.3 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 10 克
  • 紅蘿蔔 ,去皮,切絲
    40 克
  • 4 顆
  • 醬油
    2 茶匙
  • 高湯
    35 克
  • (蒸煮用)
    500 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 112.2 kcal / 469 kJ
Białko 8.2 g
Tłuszcz 7.8 g
Węglowodany 2.9 g
Błonnik 0.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...