Urządzenia i Akcesoria
紅蘿蔔蒸蛋
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
油10 克
-
紅蘿蔔 去皮,切絲40 克
-
蛋4 顆
-
醬油2 茶匙
-
高湯35 克
-
水 (蒸煮用)500 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
8.2 g
Kalorie
469 kJ /
112.2 kcal
Tłuszcz
7.8 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
2.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
幸福便當菜
61 Przepisów
Tajwan
Tajwan