苦瓜滷梅乾菜

苦瓜滷梅乾菜

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 人份

Składniki

  • 20 克
  • 50 克
  • 梅干菜乾 ,洗淨,切段(約1.5公分)
    100 克
  • 苦瓜 ,去籽及白瓤,切塊(約3公分)
    600 克
  • 200 克
  • 醬油
    50 克
  • 20 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 122 kcal / 514 kJ
Białko 2.073 g
Tłuszcz 8.582 g
Węglowodany 10.545 g
Błonnik 3.367 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...