Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 薑
- 50 克 油
- 100 克 梅干菜乾 ,洗淨,切段(約1.5公分)
- 600 克 苦瓜 ,去籽及白瓤,切塊(約3公分)
- 200 克 水
- 50 克 醬油
- 20 克 糖
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 514 kJ / 122 kcal
- Białko
- 2.073 g
- Węglowodany
- 10.545 g
- Tłuszcz
- 8.582 g
- Błonnik
- 3.367 g