
Urządzenia i Akcesoria
苦瓜滷梅乾菜
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 人份
Składniki
-
薑20 克
-
油50 克
-
梅干菜乾 ,洗淨,切段(約1.5公分)100 克
-
苦瓜 ,去籽及白瓤,切塊(約3公分)600 克
-
水200 克
-
醬油50 克
-
糖20 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
122 kcal /
514 kJ
Białko
2.073 g
Tłuszcz
8.582 g
Węglowodany
10.545 g
Błonnik
3.367 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

台灣四季家常菜
71 Przepisów
Tajwan
Tajwan