苦瓜滷梅乾菜
TM5 TM6

苦瓜滷梅乾菜

3.0 (3 oceny)

Składniki

  • 20 克 薑 ,切塊
  • 50 克 油
  • 100 克 梅干菜乾, 洗淨,切小塊
  • 600 克 苦瓜 ,去籽和白瓤,切塊(約5公分)
  • 200 克 水
  • 50 克 醬油
  • 20 克 糖

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
771 kJ / 184 kcal
Białko
3.11 g
Węglowodany
15.79 g
Tłuszcz
12.87 g
Błonnik
5.05 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy