
Urządzenia i Akcesoria
Beef Bourguignon
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
2 portions
Składniki
-
onions quartered120 g
-
olive oil1 Tbsp
-
stewing steak cut in pieces (2-3 cm)300 g
-
streaky bacon, cured and smoked cut in strips (1 cm)75 g
-
garlic cloves2
-
carrots peeled and cut in pieces (2 cm)150 g
-
red wine200 g
-
water150 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
bouquet garni (bay leaf, thyme and parsley)1
-
button mushrooms sliced100 g
-
cornflour (opcjonalnie)1 - 2 tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
427 kcal /
1785 kJ
Białko
42.2 g
Tłuszcz
23.4 g
Węglowodany
11.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Beef in Stout
1 godz. 40 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Venison Stew with Root Vegetables and Prunes
1 godz. 50 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 godz. 15 min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Chicken Cacciatore
50 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 godz. 25 min
Beef and Ale Stew
2 godz. 20 min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 min
Sautéed Pork with Cider
55 min