Beef Bourguignon
TM6 TM5 TM31

Beef Bourguignon

4.2 (162 oceny)

Składniki

  • 120 g onions, quartered
  • 1 Tbsp olive oil
  • 300 g stewing steak, cut in pieces (2-3 cm)
  • 75 g streaky bacon, cured and smoked, cut in strips (1 cm)
  • 2 garlic cloves
  • 150 g carrots, peeled and cut in pieces (2 cm)
  • 200 g red wine
  • 150 g water
  • ½ tsp fine sea salt, or to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, or to taste
  • 1 bouquet garni (bay leaf, thyme and parsley)
  • 100 g button mushrooms, sliced
  • 1 - 2 tsp cornflour (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1785 kJ / 427 kcal
Białko
42.2 g
Węglowodany
11.7 g
Tłuszcz
23.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy