Urządzenia i Akcesoria
Beef Bourguignon
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
2 portions
Składniki
-
onions quartered120 g
-
olive oil1 Tbsp
-
stewing steak cut in pieces (2-3 cm)300 g
-
streaky bacon, cured and smoked cut in strips (1 cm)75 g
-
garlic cloves2
-
carrots peeled and cut in pieces (2 cm)150 g
-
red wine200 g
-
water150 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
bouquet garni (bay leaf, thyme and parsley)1
-
button mushrooms sliced100 g
-
cornflour (opcjonalnie)1 - 2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
42.2 g
Kalorie
1785 kJ /
427 kcal
Tłuszcz
23.4 g
Węglowodany
11.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Beef and Ale Stew
2 Std. 20 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Steak Provençal Pie
2 Std. 15 Min
Mashed Potatoes
45 Min
Chicken in Huitlacoche Sauce
45 Min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 Min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 Min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 Min
Sautéed Pork with Cider
55 Min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min