Fagioli all’uccelletto a Cottura Lenta

Fagioli all’uccelletto a Cottura Lenta

2.9 45 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 6 godz. 20 min
4 porzioni

Składniki

  • 1 spicchio di aglio
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 3 foglie di salvia fresche
  • 200 g di fagioli bianchi secchi precedentemente ammollati in acqua per 10-12 ore, ben sciacquati
  • 600 g di polpa di pomodoro
  • 300 g di acqua
  • ½ cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 523.3 mg
Białko 4.1 g
Kalorie 698.7 kJ / 167 kcal
Tłuszcz 10.6 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 1.6 g
Węglowodany 12.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...