Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 500 g de filete de ternera, (1 pieza)
- Wartości odżywcze
- na 100 gramo
- Kalorie
- 508 kJ / 121 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 40 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Huevos duros (2 piezas)
20min
Salchichas Frankfurt al vapor (12-14)
15min
Espinacas al vapor (500 g) en Varoma
15min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40min
Zanahorias rebanadas al vapor (200-500 g) en cestillo
30min
Pechugas de pollo al vapor (3)
30min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45min
Albóndigas al vapor (500 g)
30min
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30min
Huevos duros (6 piezas)
20min
Pechugas de pollo al vapor (6)
25min