Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
500
g de agua
lub 500 g de caldo de carne - 12 - 14 salchichas Frankfurt
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 559 kJ / 134 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 708 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Huevos duros (2 piezas)
20 Min
Cubos de pechuga de pavo dorados TM6
15 Min
Filete de ternera al vapor
Brak ocen
Solomillo de cerdo al vapor (1500 g)
35 Min
Salchichas Frankfurt al vapor (6)
15 Min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35 Min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40 Min
Pechugas de pollo al vapor (3)
30 Min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45 Min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40 Min
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 Min
Pechugas de pollo al vapor (6)
25 Min