Urządzenia i Akcesoria
Salchichas Frankfurt al vapor (12-14)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
14 pieza
Składniki
-
500 g de caldo de carne500 g de agua
-
12 - 14 salchichas Frankfurt
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pieza
Sód
708 mg
Białko
6 g
Kalorie
559 kJ /
134 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
COCCIÓN AL VAPOR
80 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Salchichas Frankfurt al vapor (6)
15 min
Pechugas de pollo al vapor (6)
25 min
Pechugas de pollo al vapor (3)
30 min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40 min
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35 min
Champiñones enteros al vapor (100-300 g) en cestillo
15 min
Camarones sofritos TM6
15 min
Tiras de carne de res y cebolla doradas TM6
15 min
Tocino y champiñones sofritos TM6
20 min
Tiras de carne de res doradas TM6
15 min
Hot dog del carrito
1 godz. 20 min