Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
500
g de agua
lub 500 g de caldo de carne - 12 - 14 salchichas Frankfurt
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 559 kJ / 134 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 708 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 Min
Pechugas de pollo al vapor (3)
30 Min
Huevos duros (2 piezas)
20 Min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40 Min
Salchichas Frankfurt al vapor (6)
15 min
Filetes de pescado al vapor (2-3)
25 min
Arroz con salchichas
40 Min
Papa y camote rallado (200-500 g)
15 min
Carne de res picada (300 g)
1h 5min
Pechugas de pollo al vapor (6)
25 min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45 Min
Tiras de carne de res doradas TM6
15 min