Urządzenia i Akcesoria
Salsa de champiñones, vino blanco y crema
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
4 porciones
Składniki
-
20 g de hojas de perejil fresco
-
1 diente de ajo
-
40 g de aceite de oliva
-
200 g de champiñones rebanados
-
30 g de vino blanco
-
sal al gusto
-
pimienta negra molida al gusto
-
200 g de crema
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
2.3 g
Kalorie
770 kJ /
183 kcal
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
1.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
LOS SABORES DE ITALIA
57 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Risotto de camarón y espárragos
45 min
Risotto con uvas y champiñones
50 min
Salsa boloñesa
35 min
Risotto de calabacitas y espárragos
45 min
Salsa blanca italiana
20 min
Pollo en mostaza y miel con puré de coliflor
50 min
Estofado de carne en salsa de mostaza y champiñones
35 min
Coliflor gratinada
55 min
Salsa bechamel
15 min
Stroganoff de res
1 godz.
Puré de papa
50 min
Puré de papas
50 min