Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de hojas de perejil fresco
- 1 diente de ajo
- 40 g de aceite de oliva
- 200 g de champiñones, rebanados
- 30 g de vino blanco
- sal, al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- 200 g de crema
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 770 kJ / 183 kcal
- Białko
- 2.3 g
- Węglowodany
- 1.8 g
- Tłuszcz
- 18 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Albóndigas con salsa de champiñones al vino blanco
35min
Salsa bechamel
15 Min
Risotto de verduras
40min
Stroganoff de res TM6
1 godz.
Salsa blanca italiana
20min
Berenjenas a la parmesana
1h 20min
Salsa boloñesa
35min
Papas Anna
1 godz.
Estofado de carne en salsa de mostaza y champiñones
35min
Risotto con uvas y champiñones
50min
Risotto con parmesano
30min
Risotto de camarón y espárragos
45min