Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g agua
- 200 - 400 g piña, en triángulos (0.5 cm de grosor)
- Wartości odżywcze
- na 100 gramo
- Kalorie
- 238 kJ / 57 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bases
14hod. 45min
Sake de pescado al vapor con arroz negro y brócoli
55 Min
Pescado a la sal con salsa de perejil y limón
40min
Piñas al vapor (500 g) en Varoma
Brak ocen
Manzanas al vapor (200-400 g) en cestillo
20min
Plátanos y camotes al Varoma
1h 15 min
Dulce de camote
1h 15 min
Manzanas al vapor (500 g) en Varoma
25min
Gelatina de mango
6h 15min
Cocción de arroz de grano largo (350 g) TM6
35min
Duraznos al vapor (300-450 g) en cestillo
15min
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30min