Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1100 g de caldo de pollo
- 5 g de sal fina
- 1 pizca de pimienta negra recién molida
- 15 g de fécula de maíz
- 2 dientes de ajo, pelados
- 100 g de cebolla
- 600 g de pechuga de pollo deshuesada y sin piel, en cubos
- 150 g de zanahorias baby, en mitades
- 80 g de cebolla blanca, fileteada
- 215 g champiñones, en cuartos
- hojas de perejil fresco, las necesarias para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 562 kJ / 134 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 715 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Espaguetti con albóndigas
55 min
Estofado de res
1h 40min
Pastel de carne relleno y arroz a la espinaca
45 min
Pastel de carne con especias (Boboti)
1 godz. 10 min
Fricasé de pollo TM6
50 min
Rollo de cerdo con espinaca
55 min
Rollo de carne bajo en sodio
1h
Pastel de carne
50 min
Carne de res con pimientos
25 min
Pollo agridulce con arroz
40 min
Estofado de res TM6
4h
Tortitas de carne en cama de espinaca con salsa roja
40 min