Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de mantequilla
- 30 g de cebolla, en trozos
- 400 g de pulpa de calabaza de castilla, en trozos
- 100 g de papa, pelada y en trozos
- 500 g de agua
- 150 g de crema ácida
- 1 cucharadita de sal
- 1 pizca de pimienta molida
- 300 g de camarones grandes, pelados
- 3 cucharadas de caviar falso, o hueva de pescado
- 3 cucharadas de cebollín, picado
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1134 kJ / 270 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de calabacita
25 Min
Sopa de brócoli
15 Min
Crema de zanahoria y jengibre
55 Min
Sopa versátil de verduras TM6
50 Min
Sopa italiana de papa
50 Min
Crema de hongos con tocino
25 Min
Crema de brócoli y manzana verde
35 Min
Sopa de cebolla TM6
55 Min
Crema de espárragos y queso Brie
30 min
Sopa de chícharo y menta
20 Min
Sopa de coliflor y bacalao con tocino
30 min
Crema de elote y estragón
1 Std.