Sopa de calabaza con camarones y caviar

Sopa de calabaza con camarones y caviar

5.0 10 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 porciones

Składniki

  • 30 g de mantequilla
  • 30 g de cebolla en trozos
  • 400 g de pulpa de calabaza de castilla, en trozos
  • 100 g de papa pelada y en trozos
  • 500 g de agua
  • 150 g de crema ácida
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 pizca de pimienta molida
  • 300 g de camarones grandes, pelados
  • 3 cdas de caviar falso, o hueva de pescado
  • 3 cdas de cebollín picado

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 0 mg
Białko 16 g
Kalorie 1134 kJ / 270 kcal
Tłuszcz 16 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 17 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...