Urządzenia i Akcesoria
Poro al vapor (500-800 g) en Varoma
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
500 gramos
Składniki
-
500 g de agua
-
500 - 800 g de poro en rebanadas
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 gramos
Sód
5 mg
Białko
2 g
Kalorie
119 kJ /
28 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
COCCIÓN AL VAPOR
80 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Ensalada de nopales
20 min
Omelette en un bollo
40 min
Duraznos al vapor (500 g) en Varoma
20 min
Chabacanos al vapor (300-500 g) en cestillo
Brak ocen
Apio al vapor (200-400 g) en cestillo
30 min
Poro al vapor (200-400 g) en cestillo
25 min
Calabaza sofrita 200 g TM6
20 min
Sopa de verduras con pesto de nuez de la india TM6
2 godz. 20 min
Verduras al Varoma con zabaglione de parmesano TM6
50 min
Verduras salteadas
10 min
Wraps de hummus y verduras
30 min
Ensalada de nopales
20 min