Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 500 - 800 g de poro, en rebanadas
- Wartości odżywcze
- na 100 gramos
- Kalorie
- 119 kJ / 28 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25 min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25 min
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30min
Champiñones enteros al vapor (400-500 g) en Varoma
25 min
Zanahorias en rebanadas al vapor (550-800 g) en Varoma
40min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20 min
Zanahorias baby al vapor (700-1200 g) en Varoma
35 Min
Apio nabo al vapor (200-450 g) en cestillo
Brak ocen
Col al vapor (300 g) en cestillo
15min
Zanahorias rebanadas al vapor (200-500 g) en cestillo
30min
Espinacas al vapor (500 g) en Varoma
15min
Zanahorias baby al vapor (200-600 g) en cestillo
30min