Filete relleno

Filete relleno

4.7 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
8 porciones

Składniki

Marinado
  • 60 g de aceite de oliva
  • 3 ramas de romero
  • 2 dientes de ajo pelados
  • 1 cdita de tomillo fresco
  • 2 cdita de sal
  • 1 cdita de pimienta molida
Filete de Res
  • 150 g de hojas de espinaca fresca
  • 100 g de champiñones
  • 1000 g de filetes de res abierto para rellenar
  • sal al gusto
  • pimienta negra molida al gusto
  • 750 g de agua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Białko 32 g
Kalorie 920 kJ / 219 kcal
Tłuszcz 9 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...