
Urządzenia i Akcesoria
Filete relleno
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
8 porciones
Składniki
Marinado
-
de aceite de oliva60 g
-
de romero3 ramas
-
dientes de ajo pelados2
-
de tomillo fresco1 cdita
-
de sal2 cdita
-
de pimienta molida1 cdita
Filete de Res
-
de hojas de espinaca fresca150 g
-
de champiñones100 g
-
de filetes de res abierto para rellenar1000 g
-
sal al gusto
-
pimienta negra molida al gusto
-
de agua750 g
Wartości odżywcze na 1 porción
Kalorie
219 kcal /
920 kJ
Białko
32 g
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
2 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

METATE & MOLCAJETE
62 Przepisy
Meksyk
Meksyk