Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Marinado
- 60 g de aceite de oliva
- 3 ramas de romero
- 2 dientes de ajo, pelados
- 1 cdita de tomillo fresco
- 2 cdita de sal
- 1 cdita de pimienta molida
Filete de Res
- 150 g de hojas de espinaca fresca
- 100 g de champiñones
- 1000 g de filetes de res, abierto para rellenar
- sal, al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- 750 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 920 kJ / 219 kcal
- Białko
- 32 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Albóndigas en salsa de jitomate
45min
Pescado empapelado con verduras
1h 15min
Pollo con salsa cremosa de verduras
50min
Filete de res en salsa de pasilla y vino tinto
1 Std. 10 Min
Fetuccini a la crema
30min
Albóndigas de pollo en jitomate con espagueti
1h
Lomo de cerdo en salsa de jitomate con albahaca y Arroz al limón
1h
Pastel de salmón con puré de chícharo y zanahoria
1 Std. 25 Min
Camarones a la hierba de limón
1h
Pasta de té limón
10min
Pollo a la tapenade con puré de papa y cebolla caramelizada
2h 15 min.
Baguette de pollo
30min