Mantequilla de espinaca y cilantro

Mantequilla de espinaca y cilantro

3.7 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
1 porción

Składniki

  • 500 g de crema para batir (30-40% grasa)
  • 10 g de sal fina o al gusto
  • 20 g de espinaca baby fresca
  • 15 g de cilantro fresco sólo las hojas

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 216 mg
Białko 14 g
Kalorie 4120 kJ / 981 kcal
Tłuszcz 97 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 60 g
Węglowodany 20 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...