Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
800
g năut, din conservă, scurs și clătit (aprox. 500 g după scurgere)
lub 250 g năut alb uscat, scurs și clătit (aprox. 500 g după scurgere) - 350 g ceapă, sferturi
- 4 căței de usturoi
- 50 - 60 g ghimbir proaspăt, tăiat felii rotunde (2 mm)
- 50 g ulei de măsline
- 1 linguriță semințe de chimion
- ½ linguriță pudră de chilli
- 1 linguriță turmeric uscat, măcinat
- 1 linguriță garam masala
-
800
g roșii cuburi, din conservă
lub 800 g roșii - 1 linguriță sare
- zeamă de lămâie, pentru stropit
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1436 kJ / 343 kcal
- Białko
- 12.5 g
- Węglowodany
- 35.4 g
- Tłuszcz
- 16.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Curry de legume indian
50 min
Supă cu cartofi dulci, linte și cocos
30 Min
Orez brun vegetarian
40 Min
Tagine cu legume și năut
50 min
Supă de morcovi cu ghimbir
20 min
Supă marocană picantă de linte
40 Min
Chilli cu dovleac copt și fasole neagră (fără alergeni)
45 Min
Tocăniță de linte, cu curry și carne de pui
8h 35min
Curry de linte cu dovleac la aburi
1h 15min
Falafel rapid
30 Min
Risotto cu parmezan
30 Min
Năut gătit lent
14 godz. 40 min