Lasagne la aburi, cu vinete și ricotta
TM5 TM6

Lasagne la aburi, cu vinete și ricotta

4.8 (26 ocen)

Składniki

  • 50 g parmezan, tăiat bucăți
  • 5 - 10 g pătrunjel proaspăt, doar frunzele
  • 1 - 2 prize piper, proaspăt măcinat
  • 1100 g apă
  • 2 lingurițe sare
  • 160 g lasagne cu ou
  • 300 g vinete, tăiate cubulețe (cca. 1 cm)
  • 1 cățel de usturoi
  • 50 g ceapă, bucăți
  • 50 g morcovi, bucăți
  • 30 g țelină tulpină, segmente
  • 30 g ulei de măsline extravirgin
  • 500 g pulpă de roșii, din conservă
  • 250 g ricotta proaspătă, scursă

Wartości odżywcze
na 1 porție
Kalorie
2352 kJ / 561 kcal
Białko
24 g
Węglowodany
48 g
Tłuszcz
29 g
Błonnik
7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy