Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Sosul
- 250 g iaurt grecesc
- 20 g zeamă de lămâie
- 10 g ulei de măsline
- busuioc proaspăt, o mână mică
- 1 priză sare de mare
- 1 priză piper negru măcinat
Chifteluțele din cartof dulce
- 100 g năut alb uscat
- 400 g cartofi dulci, curățați, tăiați bucăți
- 400 g fasole cannellini, din conservă (1 conservă, aprox. 250 g scursă)
- 30 g ceapă verde, tăiată bucăți
- 10 g sos de soia
- 1 cățel de usturoi
- 1 linguriță sare de mare
- 1 priză fulgi de chilli
- 20 g fulgi de ovăz
- 100 g spanac tânăr, proaspăt
- 4 - 6 linguri ulei vegetal, pentru prăjit
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1529 kJ / 366 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 50.4 g
- Tłuszcz
- 11.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Musaca de linte
2 Std. 20 Min
Curry de legume indian
50min
Chiftele din cartofi cu umplutură de ciuperci
1 Std.
Heringi ucraineni dreși
1 Std.
Salată cu bacon, pepene și dressing de iaurt
20 Min
Dacquoise cu zmeură
2h
Supă de sfeclă cu găluști de verdeață
1 Std. 10 Min
Supă de sfeclă roșie cu pâine prăjită gourmet
50min
Ghiveci cu tofu
30min
Salată de cartofi și legume, cu pui
1 Std. 15 Min
Scones cu dovleac
25 Min
Clătite de cartofi
45min