Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Impasto
- 240 g di acqua
- ½ cubetto di lievito di birra fresco (circa 20 g), sbriciolato
- 400 g di farina e un altro po' per infarinare
- 20 g di olio di oliva
- 1 ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 1 spicchio di aglio
-
140
g di pomodori, essiccati, sottolio,
sgocciolati - 1 mazzetto di basilico (circa 20 g), le foglioline lavate e asciugate
- 20 g di olio di oliva
- 4 pizzichi di pepe
- 300 g di mozzarella (trancio), tagliata a metà nel senso della lunghezza, in 32 fette
- Wartości odżywcze
- na 8 porzioni
- Kalorie
- 13193 kJ / 3153.2 kcal
- Białko
- 137.5 g
- Węglowodany
- 400.9 g
- Tłuszcz
- 116.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 46.7 g
- Błonnik
- 34.4 g
- Sód
- 5746.2 mg
Alternatywne przepisy
Knöpfli
50 min
Spätzle al formaggio
1 godz. 10 min
Guacamole
5 Min
Panpepato lucernese
55 Min
Bastoncini alle nocciole
1 godz. 50 min
Knöpfli
50 min
Mississippi Cake chiara
1 godz. 15 min
Treccia alla pancetta con germogli di cipolla
2 godz. 10 min
Panini del 1° Agosto
1 godz. 10 min
Torta di Linz
Brak ocen
Frappucino al caffè
5 Min
Treccia bernese
1h 45 min