Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di albumi d'uovo (5 albumi)
- 30 g di cipollotto, tagliato finemente
- 50 g di zucchina, tagliata a dadini (2-3 mm)
- 50 g di pomodoro, tagliato a dadini (2-3 mm)
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva, per ungere la carta da forno
- 500 g di acqua
- 50 g di bresaola, a fette
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 431 kJ / 103 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 17 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ratatouille
40min
Crostata alla pancetta e porri
1 godz.
Lasagne classiche
2 Std. 5 Min
Pizza alla romana
Brak ocen
Involtini di fagiolini, patate e burro al timo
Brak ocen
Spumone al caffè
15 min
Bevanda disintossicante alla pera e mela
10 min
Biscotti di linz
3h 15min
Curry verde di pollo
55min
Curry thailandese veloce con pollo
40min
Polenta ticinese
45 min
Salmone con asparagi e grano
40min