Frittata solo albumi

Frittata solo albumi

2.7 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 porzioni

Składniki

  • 150 g di albumi d'uovo (5 albumi)
  • 30 g di cipollotto tagliato finemente
  • 50 g di zucchina tagliata a dadini (2-3 mm)
  • 50 g di pomodoro tagliato a dadini (2-3 mm)
  • ½ cucchiaino di sale + q.b.
  • 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva per ungere la carta da forno
  • 500 g di acqua
  • 50 g di bresaola a fette
    50 g di carne secca svizzera (Bündner Fleisch), a fette

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 17 g
Kalorie 431 kJ / 103 kcal
Tłuszcz 3 g
Błonnik 17 g
Węglowodany 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...