
Urządzenia i Akcesoria
Biscuit Chicken Pot Pie
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
7 portions
Składniki
Biscuits
-
all-purpose flour13 ½ oz
-
sugar1 oz
-
baking powder1 tbsp
-
salt¾ tsp
-
baking soda¾ tsp
-
unsalted butter frozen, diced (¼ in.)6 oz
-
buttermilk cold, plus extra to brush4 oz
Chicken Pot Pie Filling
-
leeks sliced (½ in.)8 oz
-
carrots sliced (¼ in.)6 oz
-
celery sliced (½ in.)6 oz
-
unsalted butter cut into pieces2 oz
-
all-purpose flour2 oz
-
fresh tarragon leaves only, to taste3 - 4 sprigs
-
chicken thighs, boneless and skinless cubed (1 in.)32 oz
-
heavy whipping cream2 oz
-
frozen peas thawed6 oz
-
salt to taste1 ½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
730.1 kcal /
3054.8 kJ
Białko
28.4 g
Tłuszcz
40.8 g
Węglowodany
65.2 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
21.6 g
Sód
1375.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Pull-Apart Dinner Rolls
2 godz. 15 min
Scalloped Potatoes
2 godz. 30 min
Beef Pot Pies
1 godz. 55 min
Beef Lasagna
2 godz. 5 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Colcannon with Sausages and Guinness Gravy
1 godz. 5 min
Mac and Cheese Muffins
1 godz. 5 min
Meatloaf
1 godz. 20 min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1 godz.
Garlic Pull-Apart Knots
1 godz. 55 min
Chicken Tetrazzini
40 min
Farmhouse White Sandwich Bread
1 godz. 30 min