
Urządzenia i Akcesoria
Tomato Basil Pasta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves (approx. 7-9 cloves), to taste1 - 2 oz
-
extra virgin olive oil divided3 oz
-
ripe tomatoes i.e. dry-farmed tomatoes (see Tip)35 oz
-
anchovies, preserved in olive oil2
-
chili powder1 heaping tsp
-
fine sea salt to taste½ tsp
-
water43 oz
-
pasta16 oz
-
grated pecorino cheese to taste
-
fresh basil leaves torn into small pieces15
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
387 kcal /
1619 kJ
Białko
12 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
50 g
Błonnik
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Spaghetti Carbonara
40 min
Vegetarian Pizza (TM6)
1 godz. 40 min
Asparagus and Ham Rotelle
40 min
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45 min
Bolognese Sauce
1 godz. 10 min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40 min
Chicken Pesto Tagliatelle
1 godz. 5 min
Creamy Pasta with Peas
25 min
Arrabbiata Sauce
50 min
Soy Poached Chicken
50 min
Herb Roasted Potatoes and Vegetables
1 godz.
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40 min