Urządzenia i Akcesoria
Tomato Basil Pasta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves (approx. 7-9 cloves), to taste1 - 2 oz
-
extra virgin olive oil divided3 oz
-
ripe tomatoes i.e. dry-farmed tomatoes (see Tip)35 oz
-
anchovies, preserved in olive oil2
-
chili powder1 heaping tsp
-
fine sea salt to taste½ tsp
-
water43 oz
-
16 oz ramen noodlespasta16 oz
-
grated Parmesan cheese, to tastegrated pecorino cheese to taste
-
fresh basil leaves torn into small pieces15
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12 g
Kalorie
1619 kJ /
387 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spaghetti Carbonara
40 min
White Pesto Pasta
40 min
Mushroom Fettuccini
40 min
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45 min
Fennel and Sausage with Rigatoni Pasta
40 min
Yellow Chicken Adobo
50 min
Jambalaya, Spicy Soup and Fruit Crumble
1 godz. 45 min
Lemon Pasta
35 min
Thai Curry Noodles
25 min
Penne Bolognese
40 min
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
1 godz. 25 min
French Fries (Paul)
1 godz. 15 min