Wersje kompatybilne
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Carrot and Ginger Sauce
- 1 in. ginger, in pieces
- 1 stalk fresh lemongrass, in pieces (1 in.)
- 1 serrano chili, deseeded, in pieces
- 1 shallot, quartered
- 1 garlic clove
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 lemon, thin peel only, no pith
- 10 fresh cilantro leaves
- 10 fresh mint leaves
- 8 oz carrot juice
- 4 oz coconut milk
- 2 oz white wine
- ½ tsp lime juice
- ½ tsp kosher salt, Diamond Crystal®
Seared Scallops
-
12
fresh sea scallops, large (U10) or (U8)
lub 12 sea scallops, large or jumbo, previously frozen - kosher salt, Diamond Crystal®, to taste
-
1
tbsp oil, e.g. grapeseed, vegetable or canola, as needed
lub 1 tbsp unsalted butter, as needed - 2 garlic cloves, crushed, skin on
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only (opcjonalnie)
- Fleur de Sel, as needed
- 10 fresh cilantro leaves, to garnish
- 1 lime, cut into wedges
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 929 kJ / 222 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 801 mg
Alternatywne przepisy
Steamed Eggs in Tomato Sauce (Shakshuka)
45 Min
Shrimp Sauté
25 dk
Cioppino
55min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40min
Sicilian Shrimp Salad
30min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30min
Barley Risotto with Beef Short Ribs
3h 20min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1h
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Clams in White Wine with Cilantro
25 dk
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
New England Clam Chowder
45 Min