
Urządzenia i Akcesoria
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Carrot and Ginger Sauce
-
ginger in pieces1 in.
-
fresh lemongrass in pieces (1 in.)1 stalk
-
serrano chili deseeded, in pieces1
-
shallot quartered1
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil1 oz
-
lemon thin peel only, no pith1
-
fresh cilantro leaves10
-
fresh mint leaves10
-
carrot juice8 oz
-
coconut milk4 oz
-
white wine2 oz
-
lime juice½ tsp
-
kosher salt Diamond Crystal®½ tsp
Seared Scallops
-
fresh sea scallops, large (U10) or (U8)12
-
kosher salt Diamond Crystal®, to taste
-
oil e.g. grapeseed, vegetable or canola, as needed1 tbsp
-
garlic cloves crushed, skin on2
-
fresh thyme (opcjonalnie) leaves only2 sprigs
-
Fleur de Sel as needed
-
fresh cilantro leaves to garnish10
-
lime cut into wedges1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
222 kcal /
929 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
10 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Sód
801 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Eggplant with Feta Cheese and Sundried Tomatoes
1 godz. 10 min
Tuna Avocado Bowl
50 min
Lemon Caper Asparagus
25 min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25 min
Cioppino
55 min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 godz. 15 min
Sicilian Shrimp Salad
30 min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 godz.
Lobster Bisque
1 godz. 50 min
Clams in White Wine with Cilantro
25 min