Urządzenia i Akcesoria
Cajun Gumbo
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 portions
Składniki
Rice
-
white rice6 oz
-
water32 oz
-
salt1 pinch
Cajun Gumbo
-
garlic cloves4
-
fresh parsley leaves and tender stems1 oz
-
fresh thyme, leaves only5 sprigs
-
green bell peppers quartered4 ½ oz
-
celery in pieces4 ½ oz
-
yellow onions quartered4 ½ oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
-
dried bay leaves3
-
chicken stock32 oz
-
chicken stock paste4 tsp
-
vegetable oil8 oz
-
all-purpose flour6 oz
-
chicken thighs, boneless and skinless halved16 oz
-
Andouille sausage sliced in rounds (1 in.)8 oz
-
large shrimp, raw, peeled, deveined halved16 oz
-
green onions sliced, to serve3
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1379 mg
Białko
28 g
Kalorie
2833 kJ /
677 kcal
Tłuszcz
45 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 godz. 30 min
Meatloaf
1 godz. 20 min
Quick Beef Pho
45 min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4 godz. 35 min
Beef Short Rib Chili
1 godz. 25 min
Shrimp and Grits
1 godz. 50 min
Portuguese Fish and Potato Stew
45 min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1 godz. 5 min
Korean Beef Sauté
1 godz. 25 min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 godz. 5 min
French Onion Soup
1 godz. 10 min
Turkey and Corn Soup
1 godz. 5 min