
Urządzenia i Akcesoria
Sautéed Cauliflower
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
3 portions
Składniki
-
water1 oz
-
cauliflower florets14 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
fajita seasoning to taste2 - 3 tbsp
-
freshly squeezed lemon juice to taste
-
salt (opcjonalnie) to taste
-
ground black pepper to taste
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
143 kcal /
598 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
12 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Sód
554 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Sautéing Vegetable Mixture
30 min
Sautéing 7 oz Zucchini
20 min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20 min
Sautéing 14 oz Carrots
20 min
Sautéing 14 oz Eggplant
35 min
Sautéing 7 oz Eggplant
30 min
Sautéing 10 oz Fennel
25 min
Mixed Mushroom Sauté
30 min
Steamed Corn on the Cob
25 min
Broccoli Sauté (TM6 Metric)
15 min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 min
Broccoli Sauté
20 min