Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Majonéza
- 170 gramů slunečnicového oleje
- 1 vejce
- 20 gramů citrónové šťávy
- 1 čajová lžička soli
- ¼ čajové lžičky čerstvě umletého pepře
- 2 čajové lžičky hořčice
- 70 gramů nakládaných okurek, napůl
- 8 - 12 nakládaných kaparů (opcjonalnie)
Ruský salát
- 700 gramů vody
- 20 gramů octa
- 1 polévková lžíce soli
- 300 gramů zeleného hrášku, čerstvého nebo mraženého
- 400 gramů brambor, salátových, na kostičky (1 cm)
- 300 gramů mrkve, na kostičky (1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1169 kJ / 279 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rajčatovo-fazolový salát
30 min
Carpaccio z červené řepy
Brak ocen
Omeleta s houbami a vinnou klobásou
50min
Salát z červené čočky s uzeným pstruhem
40 min
Bramborový salát s vejci a majonézou
1h 30min
Jelení ragú s hořkou čokoládou
9 godz. 30 min
Piškotový ježek s dvoubarevným krémem
Brak ocen
Pomalu vařená kuřecí stehna s omáčkou z červených paprik s rýží
4 godz. 45 min
Vánoční bramborový salát
45 min
Bavorský bramborový salát
15min
Gulášová polévka s čerstvou paprikou
1 godz. 35 min
Moravské zelí
25min